Energetisch werk

Readings voor dieren en mensen

Readings zijn persoonlijke boodschappen voor jou. Het zijn boodschappen die over het dier zelf gaan maar het kan ook over jou gaan. Niet alleen tijdens coaching spiegelen paarden, ook in het dagelijks leven. Niet zelden komen de thema’s van jouw paard overeen met jouw thema’s. Een reading kan heel verhelderend werken. Het geeft je duidelijkheid en inzicht en daarmee kun je weer stappen ondernemen.

Aan de hand van een foto en enkele gegevens zoals naam, ras, geslacht en leeftijd maak ik telepathisch contact met jouw dier. Sommige dieren zijn direct al heel open, andere dieren hebben wat meer tijd nodig. Dit staat ook allemaal in het verslag wat je krijgt per email.

Je mag van te voren allemaal vragen stellen aan je dier. Voorbeelden van vragen uit de praktijk zijn: is hij gelukkig, is hij tevreden met zijn werk, heeft hij last van pijn, kan ik weer beginnen met springen na een val, wil ze nog een veulentje, hoe vindt hij het om verkocht te worden, hoe vindt hij het op stal… Alle vragen zijn goed.

In het verslag lees je het antwoord op je vragen en ook meer informatie over je dier zelf. 

Ben je zelf geen eigenaar van het paard dan heb je toestemming nodig van de eigenaar.

Als je graag een persoonlijke reading wilt en vragen hebt over bijvoorbeeld relaties, familie, werk of gezondheid kun je mij de vragen mailen samen met een foto van jezelf en je naam en leeftijd.

Ook maak ik gebruik van kaartleggingen. Daarvoor heb ik een grote verzameling met verschillende soorten kaarten en kies intuïtief het deck wat op dat moment het beste past.

Healings voor paarden en andere dieren

Heeft jouw dier een probleem, dat kan zijn in gedrag, emotioneel of fysiek, dan kan ik door middel van een healing ondersteuning bieden. Een healing zorgt er onder andere voor dat het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd en veranderingen in gang worden gezet. De healing kan op afstand worden gegeven via een foto of op locatie, de werking is net zo sterk. 

Sommige mensen vinden het prettiger om mij aan het werk te zien en willen na afloop nog vragen stellen. In dat geval kan ik op locatie komen. 

Ik geef ook healings aan dieren met hulp van klankschalen en de gong.

Zorg rond overlijden

Als jouw dier binnenkort komt te overlijden dan kan ik hem of haar daarin ondersteunen. Een healing kan helpen en zorgen voor een rustige overgang. Als je twijfelt of je je dier het beste wel of niet kan laten inslapen kan ik vooraf een reading houden. Misschien wil je ook weten wat de wensen zijn van jouw paard. Of zijn er dingen die je nog wilt afsluiten of vragen.

Cursus Communiceren met dieren

2x per jaar geef ik deze 2 daagse cursus waarin je leert hoe je via telepatisch contact kunt communiceren met dieren.