Over mij

Over mij

Mijn naam is Cynthia Privee, ik ben paardencoach en dierentolk. Het is mijn missie om mensen en dieren tijdens hun reis hier op aarde te helpen waar ik kan en mag. 

Van kinds af aan ben ik al heldervoelend en helderwetend. Ik communiceer op intuïtieve wijze met dieren en mensen en geef readings en healings. Dat is lang geleden spontaan begonnen en met hulp van begeleiding en opleiding heb ik dat verder ontwikkeld. Ik vind het elke keer weer prachtig en dankbaar “werk”.

Vanaf 2010 ben ik gecertificeerd paardencoach. Ik wil je graag de kracht van coaching met paarden laten ervaren. Samen met de paarden help ik graag kinderen, jongeren en volwassenen op hun pad.

Vanuit zowel opleiding (o.a. de volledige post hbo-opleiding Geef me de 5)  als ervaring help ik graag kinderen met hoogsensitiviteit en autisme. 

Daarnaast blijf ik mij graag ontwikkelen en heb ik in 2019 de opleiding Basis vertrouwen en hechting en de  CREF emdr succesvol afgerond en mag nu zowel met als zonder paarden emdr sessies geven. 

Echter al deze opleidingen ed zeggen mij zelf niet zoveel en heb ik veel van wat ik weet vanuit “het veld”. Ik vind het veel belangrijker dat wij een klik hebben en dat je voelt dat je bij mij en de paardjes op je plek bent.