Over ons

Mijn naam is Cynthia Privee, ik ben paardencoach en dierentolk. Het is mijn missie om mensen en dieren te helpen waar ik kan en mag. Hoog gevoelige kinderen en volwassenen begeleid ik graag samen met mijn 2 paardjes Doc en Amara.

Doc is een 24 jarige Quarter horse en samen zijn we onafscheidelijk. Doc is een wijs en zacht aardig paard die op een zachte manier spiegelt. Amara is een 14 jarige shetlandpony die gered is van verwaarlozing. Zij heeft veel meegemaakt en helpt heel graag om je vertrouwen te geven en ook om bij je diepe pijnpunten te komen. De aanwezigheid van deze paardjes hebben al een helend effect. Natuurlijk zijn de paarden ook mijn spiegel.

Van kinds af aan ben ik al heldervoelend en helderwetend. Ik communiceer op intuïtieve wijze en geef ook readings en healings aan dieren. Dat is lang geleden spontaan begonnen en met hulp van begeleiding en opleiding heb ik dat verder ontwikkeld. De wijsheid die je bij mijn paarden terug ziet heb ik zelf ook. Daarnaast de juiste vragen stellen, op het juiste moment iets of niets zeggen, diepzinnig maar ook op bepaalde momenten lachen en vooral liefdevol kijken naar wat er speelt en naar jezelf. Het zijn mijn krachtpunten die ik zelf met hulp van paardencoaching heb leren kennen en mag gebruiken. Ook op het gebied van het doorleven van trauma’s ben ik ervaringsdeskundig. Vanaf 2010 ben ik gecertificeerd paardencoach. Ik wil je graag de kracht van coaching met paarden laten ervaren. 

Vanuit zowel opleiding als ervaring help ik graag kinderen met hoog sensitiviteit. 

Daarnaast blijf ik mij graag ontwikkelen en heb ik in 2019 de opleiding Basis vertrouwen en hechting en de  CREF emdr succesvol afgerond en mag nu zowel met als zonder paarden emdr sessies geven. 

Echter opleidingen zeggen mij zelf niet zoveel en ik werk vooral intuitief. Ik vind het belangrijk dat wij een klik hebben, dat je je veilig voelt en dat je voelt dat je bij mij en de paardjes op je plek bent. 

Voel je welkom in mijn praktijk